Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Polonia: Marș naționalist împotriva legii care interzice purtarea măștilor la adunările publice

Actualizare: Imagini de la marș
Acoperirea feței la marșurile naționaliste a pus sistemul în poziția de a crea legi speciale pentru ca participanții la marșuri să poată fi identificați și îndosariați. Astfel, după Germania și Olanda a venit rândul Poloniei să legifereze interzicerea acoperirii feței la manifestațiile publice, unde foarte mulți activiști naționaliști au ales să își ascundă identitatea purtând cagule sau măști. Trebuie să menționăm atitudinea demnă a tuturor organizatorilor marșurilor naționaliste poloneze care au refuzat întotdeauna să răspundă pozitiv la cererile "organelor de ordine" de a impune participanților să își descopere fețele.

Astăzi, naționaliștii polonezi organizează la Wroklaw un protest împotriva viitoarelor modificări la legea cu privire la adunările publice, lege susținută de presedintele Komorowski, care vor include interdicția de a acoperi chipul, parțial sau total, la demonstrații. 

"Cine nu are măști, să-și cumpere"
Organizatorii demonstrației de astăzi au invitat toți participanții la marș să vină cu măști pentru a-și arăta opoziția față de noile legi polițienești pe care vor să le impună autoritățile.

Tot la Wroklaw va avea loc astăzi, în centrul orașului, "parada gay” a persoanelor cu deviații sexuale, astfel  că "distracția" este garantată...

Din tactica de luptă a naţionaliştilor autonomi: ANONIMITATEA!

Imagini de la marș

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”