Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 18 octombrie 2014

„Ich Hatt Einen Kameraden!”

În lumea pe care ați creat-o, voi intelectualii din cafenele din Saint-Germain, sau, mult mai rău ciorile revopsite din spațiul ex-sovietic, o lume bi-polară fără nuanțe de gri -bine sau rău- vă mirați că unii sunt extremiști, așa îi considerați voi deoarece nu sunt ca voi și sunt NORMALI. Stimați kominterniști, nu veți înțelege niciodată vorbele sau gândurile mele, dar nu mă afectează, deoarece sunteți deviații ale naturii.

            Vedea-v-aș pe voi ciorile vopsite ale tranziției, alde Ponta, Iohannis, Băsescu, Tăriceanu, Mazăre, Udrea, Firea și alte nume comune ce compun lunga noastră listă de „demnitari”, cum veți reacționa când noi vom veni cerându-vă socoteală. Vă reamintesc, păcate amărâte ce sunteți, că până și atleții la Jocurile Olimpice se rugau pentru victorie sau moarte. Voi, viermi moderni, vă mândriți cu un loc 7 sau 8 la simulacrele de alegeri ce a ajuns „democrația” pe plaiurile noastre mioritice.

            Târâtoarelor, mai sunteți pe fotoliile acelea pentru foarte puțin timp. A început numărătoarea inversă. Otrepe nenorocite, veți fugi de frica noastră, a oamenilor normali ce vă vom alunga cu țăruși din divanele în care vă lăfăiți fără voia și acordul nostru.

            Aș fi putut lua exemplul lui De Gaulle, Lenin, Stalin, oricare dintre „bine-gânditorii” voștri paraziți, dar numai pentru a vă enerva am luat exemplul Furher-ului.


            Când veți avea și voi un conducător care să depună coroană fiecărui soldat în parte, în prezența familiilor, reveniți să discutați despre demnitate, onoare, noțiuni ce vă sunt cu totul străine.

            Voi ce guvernați pe Facebook, trădători de neam și de țară, plagiatori ai propriei vieți, nu aveți și nu veți avea niciodată curajul și demnitatea omului din clipul de mai jos, nu doriți nicidecum să dați ochii cu văduvele soldaților ce au murit pe străinele meleaguri. Nu doriți acest lucru deoarece acei bărbați în floarea vârstei nu și-au vărsat sângele pentru a vă apăra plagiatul nenorocit sau învârtelile șmechere, ci printre străini, încercând să aducă o leafă în țara pe care voi ați vândut-o cu de-a amănuntul. Nu aveți curajul să veniți printre 100 de cetățeni ai țării voastre ne-protejați de sepepiștii voștri.

            V-am văzut vreodată depunând vreo coroană la căpătâiul lor ? Salutându-i ? Ei bine nu. Oricum, v-ar scuipa din mormânt, precum v-ar blestema văduvele lor dacă ați avea nesimțirea să apăreți printre noi la înmormântare. Transmiteți mizerii pe Facebook sau pe site-ul Guvernului.
            Dragi „guvernanți” actuali și viitori, să vă temeți de mânia noastră. Om fi noi aproape prostiți de televiziunile voastre, dar suntem mulți.

            Iar acum, la sfârșit de boscorodeli, vă îndemn cu toată seriozitatea să urmăriți atent clipul de mai jos. Dincolo de faptul că are 752 245 de vizionări (vi s-au tăiat deja picioarele de emoție), vă rog să mă credeți că orice femeie din România s-ar mărita pe loc cu orice soldat purtător de steag din acest clip, de ofițeri nu mai vorbesc. Deoarece respingem ființial generația porcină pe care o reprezentați.

            Și pentru a nu avea vorbe la proces, vă dedic câteva strofe dintr-o poezie din temnițele noastre comuniste (da, acelea la care părinții voștri erau gardieni, mânca-i-ar viermii !) :


„Iar tovarășii netoți,
Să fugă ca niște hoți.
Politrucii, securiștii,
Ceaușii și reseriștii.
Toți vătafii și toți spânii,
Cari-au prigonit românii.
Toți rusnacii și hahamii,
Ca ne-au jefuit țăranii.
Să putrezească de vii,
Toți câți ne-au ucis copii.
Cei ce ne-au slutit cuvântul,
Săpându-i țării mormântul,
Prefăcând scumpele sate,
În kolhozuri blestemate,
Să umble pe sub pământ,
Fără glas, fără cuvânt,
Pentru chinul țării mele,
Arsă de dor și de jele.”

Pentru conformitate,
Simona Niculescu

3 comentarii:

Anonim spunea...

Exista doua tipuri de sclavi: 1-sclavi in campul muncii si 2-pe campurile de lupta. Libertatea este o lozinca pentru orbi. Avem de dus o singura lupta: cea cu noi insine. Exista mai multe instrumente prin care sunt impinse la munca sau la lupta fratricida masele de sclavi.De mai multe sute de ani profitorii sunt aceiasi.Exista totusi o singura libertate: libertatea de spirit. Este singura cale pentru eliberarea de eroarea proliferata de catre absolventii (instrumemtele) universitatilor de dezinformatica. Ca sa concluzionez, lumea concret-senzoriala le apartine lor iar lumea spirituala apartine celor care au ales lupta cu sine pentru autodeterminare, autoguvernare. Stapanii lumii senzoriale nici macar nu-si inteleg propria conditie de sclavi. Nici nu viseaza ce este adevarata libertate: autodeterminarea psihica la nivel emotional.

Anonim spunea...

SA O LUAM SISTEMATIC SI FARA PREA MULTE FRAZE:
1 ) CONSUMATI APA PLATA PT CA IN APA DE ROBINET S-A BAGAT FLUOR DOZA DE 15-20 ORI MAI MARE DECAT CEA ADMISA SI ASDTA INHIBA CENTRII VOLUNTARIATULUI - ASA AU PROCEDAT IN IRALANDA SA-I POTOLEASCA PE IRA SI ACUM MASIV IN GERMANIA - COMUNICATI CAMARAZILOR DIN GERMANIA SA POROCEDEZE TOATA POPULATIA ASA1
2)CHEMTRALIS CONTIN FLUORURA DE SODIU IN MARI CANTITATI PE LANGA ALTE PORCARII CE MARESC SENSIBILITATEA LA CAMPURILE ELECTROMAGNETICE EMISE DE "BORCANELE " NEGRE DE PE STALPI CU COLACI DE CABLU=( ANTENE SOLENOID) CARE ACUM RDS RESPECTIV SECURITATEA LE CAMUFLEAZA IN CAMINE DE VIZITARE CU CAPAC TREBUIE AFLAT SURSA DE UNDE VINE CABLUL SI APOI MAI VEDEM!!!
3) CU LASERE POINTERE DE PUTERE CUPLATE LA LUNETE DE VANATOARE SIMULTAN DIN MAI MULTE PARTI PUNCTATI CABINA AVIOANELOR CE ARUNCA CHEMTRAILS . NU LANSATI FASCICULUL DIN CASE CI DIN ZONE DIN ORAS , PARCURI SI SCHIMBATI IMEDIAT LOCUL PT CA PORCII LE VOR SEMNALA CU GPS POLITIEI.
NE MAI VEDEM ! SIEG HEIL!

Anonim spunea...

Sieg Hail!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”